Fethiye Gazi İlkokulu

Vizyon: Öğrencilerin yenilikçi düşüncelere açık, farklı görüşlere saygılı yetişmelerini sağlamak ve kendi sorunlarını kendileri çözebilen bireyler yetiştirmek. Eğitim kalitesinin geliştirilmesine katkıda bulunarak öğrencilere rehber olmaktır.

Misyon: Ortak amacımız eğitim. Çağdaş bir toplumun kaliteli bir eğitimden geçtiğine inanıyoruz. Sorunları biliyoruz çözüm için buradayız. Biz öğrenci merkezli eğitime önem veriyoruz. Biz, bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21.yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız.

Başarılar:

Saatler: 08:50- 14:45
Isınma: Klima
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://fethiyegaziilkokulu.meb.k12.tr

Adres - CUMHURİYET MAH. ATATÜRK (CMH) CAD. E BLOK NO: 70E FETHİYE / MUĞLA

Öğretim Şekli :Normal Eğitim

Yerleşim Yeri - Okulumuzun bulundu bölge ilçe merkezinde olup, birçok alışveriş merkezi bulunmaktadır. Ev kiraları da 1000 TL - ile 2000 TL arasında değişmektedir.

Adres - CUMHURİYET MAH. ATATÜRK (CMH) CAD. E BLOK NO: 70E FETHİYE / MUĞLA

Ulaşım Öğrenciler okulumuza yürüyerek, minibüs yada otobüs kullanarak ulaşabilirler.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl Merkezine 135 km uzaklıkta olup, okulumuz ilçe merkezinde bulunmaktadır.